Încă un globetrotter biciclist ne vizitează țara

Abia ce comentam zilele trecute la articolul lui Costin de pe portocalamecanica.ro despre cei care înconjoară lumea pe biciclete, și azi am avut ocazia să întâlnesc un astfel de temerar.

somen-debnath

Numele lui este Somen Debnath și a pornit din India pe bicicletă în 2004!!! 🙂 pentru a face cunoscut programul “Around the World Bicycle Tour for HIV/AIDS Awareness Programme & Presentation of Indian Culture”. Despre el și despre program puteți afla mai mutle de pe site-ul său personal sau de pe pagina sa de Facebook. O serie de filmulețe foarte interesante făcute de el prin locurile pe unde a pedalat veți putea găsi pe youtube.

somen-debnath-1

Va sta în București toată săptămâna după care va pleca spre nordul Moldovei – Republica Moldova – Ucraina…. și tot mai departe.

Cei care sunt doritori să îl întâlnească, să stea de vorbă cu el la un ceai sau să pedaleze prin oraș (își dorește să adune cât mai mulți bicicliști la o plimbare, așa cum a reușit în mai toate orașele mari prin care a trecut) îi pot scrie un email la somendebnath06 [@] gmail [.] com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu