Morții mamii lor de hoți! 🙁

Mi-au furat Ubunțicla… draga mea bicicletă.

Încă mai cred că e un vis urât, o glumă proastă. La ora 14 era la locul ei, așa cum am lăsat-o vineri seara când am ajuns acasă de la muncă…. La 16 nu mai era…. Legată cu Kryptonite gros de-un deget, cu proiector pe ea, au încercat să-mi smulgă suportul din perete, nu au reusit să o ia cu tot cu suport, au luat în schimb și cablul…. Nu pot spune ce îi/le doresc celor care au făcut asta…. Oricum, bilanțul la fix 1 an de zile de  când m-am mutat aici este destul de nasol. Am rămas fără hainele “plecate” de la uscător, fără capace la roți la mașină, fără bicicletă, după ce astă vară mi-au luat șuruburile de la pedale și au încercat să-mi demonteze furca….

Oricum, îi mulțumesc din toată inima Ubunțiclei pentru felul în care m-a dus peste tot pe unde am avut nevoie anul acesta, am făcut împreună mai bine de 1000 de km din aprilie încoace de când a venit la noi în familie. A făcut până azi, așa cum fac toate celelalte biciclete parte din familie… A avut bugetul ei, a primit atenție așa cum merita, și nu pot spune că m-a lăsat vreodată cu buza umflată.

Încerc să adopt și eu ideea lansată de cei de la portocalamecanica.ro – Ubunțicla de fapt nu a fost furată, ea a plecat de bună voie în Raiul Bicicletelor, acolo unde merg toate bicicletele după ce își termină misiunea aici pe pământ.

Gustul e unul foarte amar, dar, ținând cont că aici la noi în Germania România se fură așa cum se fură, că de… e sport național de mai bine de 50 de ani furatul pe la noi p-aci…

Și la final, nu pot să nu dau dreptate celui care a pus pe numaiambicicleta poza asta:

numaiambicicleta
foto de la numaiambicicleta.wordpress.com

Așa e…. odată cu bicicleta moare o poveste…. Acum a fost rândul Ubunțiclei 🙁

Ubunțicla


Posted

in

,

by

Comments

2 responses to “Morții mamii lor de hoți! :(”

 1. mihai Avatar

  Numai in Romanica…

  Ce sa zic, mie odata mi-au furat bicicleta medicinala (ma rog, aia la care dai sa slabesti :)) din fata usii de la garsoniera, unde o scosesem pt. 5 minute pana faceam curat in casa.
  .-= mihai – De la mine poti citi blog ..Bucuresti, al 8-lea cel mai mare oras din Europa =-.

 2. Aura Avatar

  …povestea nu moare…ea va trai mereu..si sigur iti vei lua alta bicicleta la fel de draga…
  .-= Aura – De la mine poti citi undefined ..If you register your site for free at =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu