Veloteca. Din dragoste pentru biciclete… de prin 2008

Ce mi-a plăcut întotdeauna la magazinul de biciclete şi accesorii din Bucureşti, Şos. Iancului 100, a fost un cumul de impresii plăcute pe care a lăsat-o în mintea mea experienţa avută cu această echipă! Înşir tot ce îmi vine în minte: numele Veloteca, sloganul şi sigla, atmosfera din magazin, curajul lor de a face mereu un pas înainte, dorinţa de a te lumina şi îndruma, încăpăţânarea de a servi omul şi nu banul, Veloteca1selecţia de bicle şi accesorii de bun gust. Am trecut în revistă de curând noile lor puncte forte, aşa că îmi doresc să le împărtăşesc cu voi, aşa cum le-am promis să le dau mai departe.

Un serviciu VIP de la Veloteca: VeloGaraj

Magazinul Veloteca a lansat în premieră în România serviciul de găzduire profesională pentru biciclete pe toată durata iernii. VeloGaraj este serviciul pe care Veloteca se oferă să îl propună celor care acuză probleme de spaţiu şi confort în locuinţe, oferind nu numai găzduire ci şi revizie la finalul perioadei! Sunt aproape 5 luni în care mulţi dintre voi nu mai folosiţi bicicletele şi trebuie să improvizaţi soluţii de depozitare, perioadă în care eu vă recomand să le duceţi la Veloteca!

Siguranţă şi Confort pentru tine şi bicicleta ta!
1. VeloGaraj Standard: 45 lei/luna, minim 4 luni = 180 lei, include: depozitare și revizie simplă;

2. VeloGaraj Premium: 60 lei/luna, minim 4 luni = 240 lei, include: depozitare și revizie completa a bicicletei.
Am aflat că opţional, contra cost, echipajul Veloteca asigură preluare si returnare acasă!

Data de incepere a preluarilor de biciclete in VeloGaraj: 15 Octombrie. Data de incepere a returnarilor: 15 Februarie. Data limita pentru returnari: 15 Martie. Vă urez o iarnă pe schiuri!

Veloteca service rocks!

Atelierul de reparatii si întreținere biciclete Veloteca te așteaptă în sectorul 2, Sos. Iancului 100.
Echipa te roagă să suni pentru o programare, ceea ce înseamnă o abordare serioasă! La urgenţe niciodată nu m-au dezamăgit, dar la operaţiuni planificate de mine din timp am acceptat că e mai bine să îmi rezolve treaba în ritmul lor. Deoarece îşi iau munca (si pasiunea) in serios, de cele mai multe ori bicicletele trebuie lasate de pe o zi pe alta pentru a se bucura de toata atentia lor. La ora actuală ştiu deja că Alex şi echipa lui stăpânesc foarte bine orice tip de bicicletă, de la vechile biciclete ruginite ale taţilor noştri, până la cursiere şi full-uri. Ba chiar de multe ori i-am găsit pe Alex cu Paul meşterind de zor şi la motociclete!

Băieţii ne invită la ei la sediu sa ne facem GRATUIT presiunea la roti, la compresor. S-aveţi presiune!

Vrei accesorii? Aruncă întotdeauna un ochi la Veloteca! Ori pe site, ori direct în magazin.

Este domeniul în care ei stau foarte bine, şi întotdeauna am găsit multe opţiuni pentru acelaşi produs. Pentru mine, sau pentru cadourile pe care le fac amicilor de ture. Bicicletele mele pleacă mereu la shopping la Veloteca, imediat ce se anunţă o toamnă ploioasă sau o primăvară timpurie. Gentuţele cu prindere de ghidon, de cadru, de şa, de portbagaj, cu arici, cu catarame, cu clips-uri, cu şnururi sau cu capse au aplicabilitate la orice. Rafturile pline de la Veloteca te conving că nu există dificultăţi în a pedala, doar lipsă de inspiraţie 🙂 Sunt mulţi cunoscuţi de-ai mei care se laudă cu bicicleta lor “pe care nu au mai pus nimic de 10 ani”, nu tu anvelope noi, nu tu manşoane noi, nu tu pedale noi şi tot aşa… Eu personal îmi îmbunătăţesc stilul adaptând şi accesorizând. Biciclistul Singuratic sau Biciclista Misterioasă nu au personalitate fără un set de accesorii care să le reprezinte atitudinea. Pedalatul nu are farmec sau confort, fără accesoriile care ne fac performanţele mai facile.

Vreţi mai multe recomandări?

Mai am şi altele … dar vă las să le descoperiţi singuri!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu